Hıncal Uluç Artık Galatasaraylı Değilim / Galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor?

Hıncal Uluç Artık Galatasaraylı Değilim / Galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor?. 04 şubat 2020, salı hincal'in yeri̇ hincal uluç. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. Galatasaray taraftarlığı ile tanınan hıncal uluç'u herkes galatasaray lisesi mezunu sanıyor. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. 04 oca 2011, 22:57 mesajlar:

Galatasaraylı taylan antalyalı'dan ağabeyinin düğününde zeybek şov! Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Hıncal uluç, galatasaray'ı eleştri yağmuruna tuttu! 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu.

Fatih Terim için müthiş iddia! Federasyon yetkileri ile ...
Fatih Terim için müthiş iddia! Federasyon yetkileri ile ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
.ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın. kayseri'nin kaçırdığı her golde de üzüldüm. Galatasaray taraftarlığı ile tanınan hıncal uluç'u herkes galatasaray lisesi mezunu sanıyor. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. .şekerspor gol attığında sevindiğini söyleyecek kadar gözü kararan uluç, bugünkü köşesinden ben artık galatasaraylı değilim!. dedi.

Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi.

Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. Sabah gazetesi yazarı hıncal uluç beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diyerek artık galatasaraylı olmadığnı ilan etti. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Hıncal uluç bugünkü köşesinde şok bir açıklama yaptı ve galatasaraylılığını dondurduğunu duyurdu. Tarihin en kötü, berbat galatasaray'ı! gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor. Ben artık bu takımdan zevk almıyorum artık galatasaraylı değilim. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Ben artık galatasaraylı değilim!. başlıklı yazısında artık galatasaraylı olmadığını şöyle öne sürmüştü Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor.

Galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün.

HABERDAR - Gerçekler Sadece Gerçekler
HABERDAR - Gerçekler Sadece Gerçekler from www.haberdar.com
Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. Oysa hıncal uluç ankara kurtuluş lisesi'nden mezundu. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. Hıncal uluç, köşesinden ben artık galatasaraylı değilim diye yazdı. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün.

A spor yorumcusu hıncal uluç, 90'a programında değerlendirmelerde bulundu.

Böyle olduğu sürece ben artık galatasaraylı değilim. diye konuştu. .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın. kayseri'nin kaçırdığı her golde de üzüldüm. Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı. Hıncal uluç, köşesinden ben artık galatasaraylı değilim diye yazdı. Galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Sabah gazetesi yazarı hıncal uluç beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diyerek artık galatasaraylı olmadığnı ilan etti. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi. + sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim!.

Galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Ben artık bu takımdan zevk almıyorum artık galatasaraylı değilim. Hıncal uluç, galatasaray'ı eleştri yağmuruna tuttu!

Hıncal Uluç'tan olay sözler: "Ben artık Galatasaraylı değilim"
Hıncal Uluç'tan olay sözler: "Ben artık Galatasaraylı değilim" from www.futbolarena.com
Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Oysa hıncal uluç ankara kurtuluş lisesi'nden mezundu. + sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. .şekerspor gol attığında sevindiğini söyleyecek kadar gözü kararan uluç, bugünkü köşesinden ben artık galatasaraylı değilim!. dedi. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor.

O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı.

O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim!. .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Kendi kendimle.<br /> <br /> oğlum hıncal, sen artık galatasaraylı değilsin. değilim. Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor. Hıncal uluç bugünkü köşesinde şok bir açıklama yaptı ve galatasaraylılığını dondurduğunu duyurdu. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. + sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. 04 şubat 2020, salı hincal'in yeri̇ hincal uluç. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. Oysa hıncal uluç ankara kurtuluş lisesi'nden mezundu. Hıncal uluç, köşesinden ben artık galatasaraylı değilim diye yazdı.

Hıncal uluç, köşesinden ben artık galatasaraylı değilim diye yazdı hıncal uluç. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook